Fietstour in Napels

fietstour napels

Doen in Napels:

Fietstour in Napels

Fietsen in Napels. Natuurlijk zijn fietstours vooral in trek bij Nederlanders, die je hier dan ook vaak op de fiets voorbij ziet komen. Het is dé manier om in korte tijd zoveel mogelijk te zien van de stad. Tijdens een fietstour kom je langs belangrijke highlights, leer je over de geschiedenis en tradities en je kunt meteen tips vragen over de rest van je bezoek aan Napels aan de locale gids die met je door de stad fietst.

Wij raden aan om een fietstour te doen, gebruik makende van elektrische fietsen. Er zit heel wat vals plat en heuvels in de stad, en met de e-bikes kom je op plekken met de mooiste uitzichten over de baai van Napels met natuurlijk de altijd aanwezige Vesuvius!

Wij richten ons dan ook voornamelijk op E-BIKE tours.

 

Fietstour 1 Highlights en boulevard van Napels:

 

Tour met e-bike begeleid door Local in Napels: Peppe die gepassioneerd alle ins en outs van de stad met je deelt; in het Nederlands!  Fietsen in Napels met een local is echt een meerwaarde voor je bezoek aan Napels.

Wat zie en doe je?

 

  • De fietstour begint in het oude en monumentale Napels in Spaccanapoli in het hart van het historisch centrum.
  • De tour passeert de belangrijkste pleinen van de stad, de kastelen Maschio Angioino bij Piazza Municipio en Castel dell’ Ovo langs de boulevard met alle verhalen en legendes die horen bij de stad.
  • De route gaat ook langs het koninklijk paleis, Piazza Plebiscito en het San Carlo theater.
  • De tour gaat verder omhoog langs de prachtige kust, gekenmerkt door het uitzicht op de Vesuvius, het schiereiland van Sorrento en de eilanden Capri, Ischia en Procida.
  • Na het bereiken van de heuvel van Posillipo wordt er aan de terugtocht begonnen.

Duur: 2 uur.

Begintijd: dagelijks 10.30 of 15.30, maar ook op aanvraag aangepast naar eigen wens.

Prijs:

2 personen: €177,00

3-4 personen: €64,00 pp

5-7 personen: €44,00 pp

* Privé tour op aanvraag en met een toeslag van €49,00.  In drukke periodes zetten we soms mensen bij elkaar met een maximum van 7 personen.

Taal: Nederlands

 

 

Fietstour 2 Highlights, boulevard en panorama over de Golf van Napels:

 

Bij deze fietstour ga je wederom met professionele gidsen en e-bikes de stad door net als bij fietstour 1, maar je neemt ook een groot stuk van het panoramische gedeelte van de stad mee (zie foto). Je beklimt de heuvel van Posillipo en bewondert het spectaculaire uitzicht vanaf Parco Virgiliano. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de gehele baai, vanaf Sorrento, langs Capri, Ischia, Procida en over de Campi Flegrei en haar 40 kraters.

Duur: 3 uur.

Begintijd: op aanvraag

Prijs:

2 personen €197,00

2-4 personen: €74,00 pp

5-7 personen: €59,00 pp

* Privé tour  op aanvraag en met een toeslag van €49,00.  In drukke periodes zetten we soms mensen bij elkaar met een maximum van 7 personen.

 

Taal: Nederlands

Fietstour 3 Campi Flegrei:

 

Unieke ebike fietstour langs hoogtepunten van de Campi Flegrei

Ontdek de unieke plekken van het vulkanische gebied de Campi Flegrei op een ebike. Fiets langs kratermeren, tufstenen rotsen, Romeinse opgravingen en bewonder vulkaan la Solfatara van boven. Geniet daarbij van een heerlijke tasting langs kratermeer Lago d’Averno

 

fietstour Campi Flegrei

Echt een tour voor mensen die van natuur en geschiedenis houden en hidden gems willen ontdekken.

Duur: 5 uur.

Begintijd: op aanvraag

Prijs:  69,00 per persoon inclusief tasting

Taal: Engels of Nederlands

ook op fietstour in Napels of omgeving?

Pin It on Pinterest