Handige diensten Napels en omgeving

 Laat deze handige diensten en reserveringen regelen door locals in Napels. 

Het is niet altijd gemakkelijk om bepaalde diensten als vervoer of  reserveringen geregeld te krijgen in een ander land.

  • Spreek je geen Italiaans?
  • Kom je niet aan de goede informatie.
  • Ben je bang om voor iets te kiezen wat misschien niet goed blijkt te functioneren?
  • Wil je niet in een tourist trap terecht komen?

Maak dan gebruik van onze ervaring met en kennis van het gebied en laat je door ons adviseren en helpen. Wij kiezen alleen partners uit die betrouwbaar zijn. Die we zelf uitgeprobeerd hebben en waar we goede ervaringen mee hebben, waardoor wij je met een gerust hart door zullen sturen. Daarnaast zijn we constant stand by, mocht er toch nog iets onduidelijk zijn en wij hebben direct contact met onze partners. Je staat er dus niet alleen voor.

tickets voetbalwedstrijd Napoli

Tickets voor een voetbalwedstrijd van SSC Napoli

Zeker nu Napoli voor het eerst in 33 jaar  en voor de derde keer in de geschiedenis landskampioen is geworden, zit het Diego Armando Maradona stadion snel vol. Regel via ons je kaartjes, zonder een fankaart nodig te hebben, tegen acceptabele prijzen en ontvang de tickets een week voor de wedstrijd in je mailbox.

boottocht Napels

Boottocht in de Baai van Napels

Napels vanaf de zee zien  is eigenlijk een ‘must’ als je op stedentrip in Napels bent. Napels is een stad om vanaf hoogte , van beneden onder de grond en vanaf zee te bewonderen. Dit maakt de stad ook zo bijzonder, er is voor iedereen wel iets te vinden!

wijnproeverij Vesuvius

Wijnproeverij Vesuvius

Bij dit kleinschalige familiebedrijf aan de voet van de Vesuvius proef je heerlijke wijnen en een lichte slow food lunch. Alles is eigen productie van de wijnboerderij.

Laat je rondleiden door vader Vincenzo en zoon Gennaro en laat je verrassen door de wijnkelder in de lavarotsen.

De wijnboerderij ligt tussen de opgravingen van Pompei en Ercolano en de Vesuvius in. Perfecte lunchlocatie dus.

transfer Napels

vervoer en transfers

Bij een bezoek aan Napels is het slim om van te voren alvast na te denken over het vervoer en de transfers in Napels. Sommige bezienswaardigheden, zoals Pompeii, de VesuviusSorrento, de Amalfikust en de Campi Flegrei liggen niet in de stad zelf. Wij denken graag met je mee en regelen privé transfers voor kleine en grote groepen.

nederlandse gids Pompei

Nederlandse gids opgravingen Pompei/Ercolano

Met een Nederlandstalige gids de opgravingen van Pompei of Ercolano bezoeken maakt het bezoek aan de opgravingen zoveel beter. Je loopt gericht langs de belangrijkste highlights zonder tijd te verspillen aan de weg zoeken en daarnaast begrijp je door de leuke uitleg veel beter waar je naar kijkt. Super leuk ook voor families met kinderen.

Online city consult Napels van Iris en Peppe

Online city consult Napels met Q&A

Twijfel je over de bestemming Napels en omgeving? Wil je naar Napels, Capri, Pompeii, Sorrento, de Amalfi kust, Procida, Ischia, de Campi Flegrei of zelfs liever het binnenland in? Wij kunnen in een uur online tips geven en de beste oplossingen zoeken voor je reis naar de regio Campania en antwoord geven als Nederlandstalige locale experts op je vragen. Bekijk de beschikbare data of boek een privé consult.

Pin It on Pinterest