Ontdek Napels met Local in Naples

Ontdek de mooiste plekjes en de leukste dingen om te doen en te bezoeken samen met een Nederlander in Napels. Nederlandstalige tours door Nederlandse of Napolitaanse locals. Of Engelstalige tours door Napolitaanse locals.

Ontdek Napels

Napels moet je niet bezoeken, maar beleven!

Ontdek Napels daarom met ons. Een Napolitaan die er is opgegroeid, maar ook 11 jaar in Nederland heeft gewoond en dus beide talen en culturen ‘spreekt’. En een Nederlandse die ondertussen al 17 jaar in de omgeving van Napels woont, leeft, werkt en kinderen heeft gekregen.

Meer weten over Peppe en Iris? Lees het hier.

Niets is waardevoller dan een blijvende herinnering, een afdruk die op je ziel achterblijft.

Een emotie, die wordt beleefd samen met de locals.

Kom in contact met de èchte Napolitanen.

Alles wat wij doen en organiseren is in samenwerking met de lokale bevolking om Napels met de locals te kunnen ontdekken. Dit om dié plekjes en om dié ervaring te bieden die je anders nooit zou krijgen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om ook iets terug te geven aan de stad. Dit doen wij door samen te werken met mensen die inspireren, bijzondere projecten hebben, een grote passie of levenswerk, mooie verhalen te vertellen hebben. Zo wordt een bezoek aan Napels een nieuwe blik op het leven, een verandering, een nieuwe point of view.

Ontdek de leukste activiteiten en tours in Napels

WIj hebben in de afgelopen jaren steeds meer ervaring opgedaan met onze tours. Wij bekijken niet uitgebreid de kunsgeschiedenis met jullie, maar we laten het echte leven zien in de stad. We laten je kennis maken met de mensen, de tradities, de zijstraatjes, de smaken en de verhalen. Natuurlijk verbinden we aan dat alles ook de geschiedenis.

Wil je juist wel de (kunst) geschiedenis uitgebreid leren kennen, dan kunnen we dan natuurlijk ook voor je regelen. Voor het bezoek aan kerken, musea en opgravingen zijn er officieel hiervoor gecertificeerde gidsen. Wij kennen ook Nederlandse gidsen die hiervoor in aanmerking komen en kunnen dit dus gerust voor je regelen.

Onze meest geboekte tours zijn:

Ontdek Napels via onze blog

In de blog van Local in Naples geven we heel veel praktische tips over hoe je je verblijf in Napels en omgeving zo goed mogelijk kunt organiseren. We proberen deze blogs zoveel mogelijk up to date te houden. Ons doel is om het een zo fijn mogelijke ervaring te maken zodat mensen als ze weer terug komen van hun stedentrip of vakantie naar Napels en omgeving met een positief verhaal thuis komen.

In de blogs maken we soms gebruik van affiliate links. Als je hier gebruik van maakt om bijvoorbeeld iets te reserveren dan betaal je niets meer, maar verdienen wij wel een kleine commissie. Op deze manier kunnen we toch iets terug verdienen voor onze geinvesteerde tijd en kennis.

 

Pin It on Pinterest