Mindfulness in Napels

Renda en Iris

Doen in Napels:

Een citytrip naar Napels in combinatie met mindfulness, yoga, meditaties en Mind-Walk.

  • Tijd voor jezelf.
  • Een unieke locatie.
  • Cultuur.
  • Natuur.
  • Lekker en vers eten.
  • Professionele begeleiding van Renda Pronk, een bevlogen yoga en mindwalk instructrice en Iris de Brouwer de Nederlandse Local in Napels die de beste plekjes weet te vinden en te regelen.

Bekijk de video over de eerste succesvolle week Mindful in Napels, gehouden van 1-5 oktober 2018.

Napolitaanse Mindset

Napels, stad van duizend kleuren, van duizend angsten, van duizend tegenstrijdigheden. Stad waar de stemmen van de spelende kinderen op straat je het gevoel geeft dat je nooit alleen bent.. Bezongen door de Napolitaanse zanger Pino Daniele in het lied Napul’ è. Een stad waar de mensen de kunst van het leven begrijpen en daar gaan wij ook samen naar op zoek. Napels, waar de perfectie niet bestaat, maar die wel iets magisch heeft….en geeft….. namelijk gevoel, passie en emoties.

Mindful in Napels

We starten iedere ochtend met een Yin-yoga class in de Kloostertuin van Casa Tolentino. Yin opent je hart, geeft je lichaam en geest ruimte, brengt je in contact met jezelf, houdt je in het NU. Die ruimte neem je mee in de Mind-walks, en maakt dat je bewust en open de thema’s van de Mind-walk toestaat. De combi Yin en Mind-walk kan een live changer zijn.. Hoever ben jij bereid te gaan op reis door je zelf?

Mindful staat voor Aandacht, voor Bewust.
Aandacht voor je zelf, je omgeving, de verbinding met alles en iedereen.
Voel, proef, ruik, zie, luister.. Ervaar Bewust!

Casa Tolentino

Casa Tolenino is een bijzonder en oud Klooster in hartje Napels. Gelegen op een heuvel in de Spaanse wijk, Quartieri Spagnoli. Het klooster is deels omgebouwd tot B&B. Zodra je uit de drukte van de stad de poort binnenstapt, ervaar je de stilte, de magie, je voelt je klein, dankbaar, bewust. Mindful in Napels op deze magische plek.. Wauw!

Wat is MIND-WALK?

Mind-walk is meditatief wandelen met invloeden uit yoga, tai-chi en mindfulness. Mind-walk is een reis met jezelf, door jezelf, naar jezelf. Mind-walk is een down to earth training.

Wat is YOGA?

Yoga is het verbinden, in balans brengen van lichaam, geest en ziel. Door middel van je ademhaling verbind je asana’s (houdingen vloeiend en/of statisch) aan elkaar. Het brengt rust, flexibiliteit, ruimte, vergroot je bewust-Zijn.

Wat is PRANAYAMA?

Beheersing van de ademhaling. Prana staat voor levenskracht, ayama voor beheersing. Fysiek houdt dat in meer zuurstof in het bloed brengen. Mystiek leert het je je prana, levenskracht te beheersen. Pranayama geeft rust en verlichting en vergroot je bewust-Zijn.

Wie zijn Renda en Iris?

Iris woont sinds 14 jaar met haar Italiaanse man in Pozuolli, Napels. Zij is local in Napels en geeft er Nederlandstalige stadswandelingen gericht op het leven, de cultuur, het omgaan met het leven van de Napolitaan en hoe de geschiedenis van de stad de levens filosofie van de Napolitanen beïnvloed..

Renda is gediplomeerd en gepassioneerd yoga- en mind-walk instructrice. Wij zijn ruim 25 jaar bevriend en het is nu tijd om onze krachten te bundelen en te doen waar we goed in zijn. Leven vanuit het hart..Luisteren naar het gevoel..Delen waar we goed in Zijn..

Waar logeer je?

In Casa Tolentino in een kamer voor twee personen. Wil je alleen gebruik maken van de kamer, dan zijn wij genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen.

Het PROGRAMMA

Laat je vooral verrassen en meevoeren in het NU van de dag..
We bieden:
– Ochtend yoga class
– Avond pranayama class
– Mind-walk “Where The Magic Happens”
– Organic food Cooking class o.l.v chef Pippo Carnevale
– E-bike fietstoer naar Monte Nuovo o.l.v Salvatore di Stadio
– Rondleiding Klooster
– Stadswandeling in het altijd magische Napels

Inclusief:

4 x overnachting in gedeelde 2 persoonskamer
4 x ontbijt
4 x een maaltijd
1 transfer binnen het programma
fantastische omgeving
vulkanen en meren
en een gevarieerd Mindful programma

PRIJS:

€749,-
Boek je vóór 1 november 2019 dan ontvang je €50, – korting!

Hoe kom je er?

Transavia, Easyjet, Ryanair én KLM vliegen in een directe vlucht op Napels Capodichino. Vroeg boeken scheelt aanzienlijk! Transfer naar Casa Tolentino is tegen vergoeding.

Samenwerking

De week is een samenwerking tussen Renda Pronk YogaB&B Casa Tolentino , Cooking Classes Naples en Local in Naples – Iris de Brouwer.

Een unieke combinatie van mensen in de leeftijd van eind 20 tot eind 40 die ervaring, passie, kennis energie en drijfkracht samenvoegen en allemaal iets speciaals hebben met Napels en omgeving.

Neem direct contact op info@localinnaples.com om je aan te melden!

Wil jij deelnemen aan deze week?

Pin It on Pinterest