The Naples Pass

Organiseren, plannen en aantrekkelijke kortingen

Wat is de Naples pass?

De Naples Pass is een handige en praktische app met veel kortingen en gratis entrees bij de combikaart Naples pass met de Campania Artecard. Het is echt een aanrader om te gebruiken tijdens je stedentrip naar Napels.  Door de aanschaf van deze app ontvang ook nog eens goede kortingen. Ten eerste kun je met deze app op een gemakkelijke manier de weg vinden in de chaotische straatjes van Napels. Super handig, want zo hoef je geen tijd te verliezen aan de weg zoeken en bedenken waar je heen moet. Daarnaast kun je al van te voren je dag plannen en organiseren. Niet onbelangrijk en een absolute meerwaarde: je kunt er ook nog tours  mee boeken en aantrekkelijke kortingen krijgen in restaurants en andere, bij de Naples Pass aangesloten bedrijven, zoals bijvoorbeeld autoverhuurbedrijven.

In de app kun je plattegronden van Napels downloaden waar de belangrijkste bezienswaardigheden op te vinden zijn.  De kaarten zijn  offline te gebruiken. Naast bezienswaardigheden kun je ook de beste restaurantjes vinden in de app waar je vervolgens korting krijgt met je Naples Pass. Handig, want zo hoef je niet uren te zoeken en bespaar je ook nog. Denk er wel aan om je Naples Pass te laten zien, voordat de rekening aan je gepresenteerd wordt.

Mijn aanrader bij een korte stedentrip naar Napels:

Campania>artecard en Openbaar Vervoer kaart

Als je voor de 3 dagen Naples Pass +Campania>artecard kiest dan zit daar ook een OV-kaart bij. Deze moeten worden opgehaald bij een infopoint op het vliegveld (dagelijks geopend van 9.00-17.00 in de aankomst hal) of op het centraal station (dagelijks geopend van 9.00 – 18.00 vlakbij boekwinkel Fetrinelli). Nadat je de 3 dagen Naples Pass Campania>artecard online hebt aangeschaft heb je een jaar de tijd om de pass via de app te activeren. Na het activeren is de pass drie dagen geldig en nu kun je de Campania>artecard en OV kaart ophalen bij één van de infopoints. De ov-kaart wordt geactivieerd bij het eerste gebruik (niet vergeten te stempelen) en de artecard bij het eerste bezoek aan een bezienswaardigheid.

The Naples Pass voor 3 dagen in combinatie met de Campania>ArteCard voor heel de regio Campania

Wat volgens ons het slimst is om te doen als je een korte stedentrip naar Napels plant,  is om de drie dagen Naples Pass aan te schaffen inclusief de Campania >Artecard. Alleen bij de drie dagen Naples Pass Campania >Artecard zit er ook drie dagen gratis openbaar vervoer van UNICOCAMPANIA bij. Dus ook het OV richting Sorrento, Pompeii en Hercolaneum en richting de Campi Flegrei, de metrolijnen 12 en en de funicolari. Daarnaast heb je gratis toegang tot 2 bezienswaardigheden zoals de opgravingen van Pompeii of het archeologisch museum van Napels, beiden must do’s bij je bezoek aan Napels. Nadat je twee bezienswaardigheden gratis hebt bezocht, krijg je bij de daaropvolgende bezienswaardigheden 50% korting.

De app van Naples pass wijst je supergoed de weg en geeft je alle beste plekjes om met korting te gaan eten cadeau! Zo bespaar je jezelf heel wat tijd, stress en geld!

Met je gezin naar Napels?

Bestel deze kaart via de button hieronder. Heb je nog vragen, stuur dan gerust een mailtje naar info@localinnaples.com

Bezoek je Napels als een familie met minderjarige kinderen? Bedenk dan dat in Italie de volgende regel geldt:

De toegang tot openbare musea, monumenten, kunstgalerijen en archeologische vindplaatsen die eigendom zijn van de overheid is gratis voor alle burgers van de Europese Unie, jonger dan 18 jaar.

Dus voor een gezin is het handig als de ouders een 3 dagen Naples Pass nemen in combinatie met de Campania Arte Card. De kinderen daarentegen hebben genoeg aan een drie daagse OV-kaart. Zijn de kinderen onder de 6 jaar, dan reizen ze gratis in het openbaar vervoer.

Zijn de kinderen in de leeftijd tussen 18 en 25 dan kun je voor de Naples Pass Young gaan, want ook jongeren betalen overal minder

Alle beschikbare kaarten

  • 3 Dagen Naples Pass
  • 3 Dagen Naples Pass YOUTH
  • 3 Dagen Naples Pass + Campania>artecard (inclusief OV en bezienswaardigheden )
  • 3 Days Naples Pass + Campania>artecard (inclusief OV en bezienswaardigheden) YOUTH
  • 7 DagenNaples Pass
  • 7 Dagen Naples Pass YOUTH
  • 7 Dagen Naples Pass + Campania>artecard (Inclusief 5 gratis bezienswaardigheden) Exclusief openbaar vervoer
  • 7 Dagen Naples Pass + Campania>artecard (Inclusief 5 gratis bezienswaardigheden) YOUTH Exclusief openbaar vervoer
  • 365 Days Naples Pass
  • 365 Days Naples Pass YOUTH

Pin It on Pinterest

Chat openen