Street Food tour

Ontdek het lekkere street food in het historisch centrum van Napels. Het is de bedoeling om bijzondere en super smaakvolle traditionele hapjes te proeven. Street Food, die hoort bij het snelle leven van Napels!

Bekijk hier het filmpje van een street food tour in het historisch centrum van Napels.

Street Food is uitgevonden in Napels en ik kan zeggen uit eigen ervaring: Het is hier genieten! Het hele leven draait voor de Napolitaan zo ongeveer uit eten en het eten moet goed zijn! Er moet smaak aan zitten. Al die verschillende smaken hier, maken het leven echt mooier!

Cuoppo gefrituurde street food in Napels

Tijdens een Street Food Tour proeven we verschillende typisch Napolitaanse hapjes en drankjes. Dit gaat van koffie met gebak tot wijn en lokaal ambachtelijk bier en van gefrituurde pizza tot lekkere verse en smaakvolle mozzarella.  Het samenstelen en de route van de street food tour gaat helemaal in overleg en wordt aangepast aan de ideeën, interesses en smaak van de mensen met wie wij op pad gaan!

Sofie ging je al voor. We hebben heel wat mailtjes met elkaar uitgewisseld van te voren, waarbij we ook nog besloten hebben er een museum bezoek tussendoor te plannen. Dit was haar reactie achteraf:

‘ Tijdens de streetfoodtour met Iris hebben we mogen proeven van de cultuur en al het lekkers wat Napels te bieden heeft. Originele manier om kennis te maken met Napels. Bedankt Iris!’