Tours in Napels

Ga je met ons mee op Nederlandstalige tour in Napels? laat je begeleiden door de locals in Napels.

wandel ebike tour napels

combi wandel/fietstour

Heb je maar kort de tijd en wil je toch alle lagen van de stad bezoeken? Dan is deze unieke combinatie van een wandel en een fietstour met ebikes de beste tour voor jou. Een persoonlijke wandeltour door de smalle straatjes van het historisch centrum met eventueel ook een bezoek onder de grond,  gevolgd door een fietstour langs een aantal belangrijke highlights, de boulevard en een spectaculair uitzicht over de stad.

Peppe en Iris Locals in Naples

Op stap met een  Nederlandstalige local

Ga een paar uur op stap met een Nederlandstalige locale gids in Napels. Wij kennen de leukste plekjes en vertellen alles over het levende gebruikende moeilijkhedende cultuur en de tradities. Wij laten je de stad door onze ogen zien; iemand die er is opgegroeid en iemand die ook er eerst naar keek met ‘Nederlandse ogen’ maar door alle ervaringen en het verdiepen in de stad, door de stad heen heeft leren kijken. Ook kindvriendelijke tour beschikbaar.

kindvriendelijke tour Napels

Familie vriendelijke tour door Napels

Met de familie vriendelijke Nederlandstalige tour ontdek je Napels en de verhalen van de stad op speelse wijze aan de hand van de avondturen van poes Nola en het kinderboek Verdwaald in Napels.

Loop de route van Nola en leer de stad kennen. Leuk voor kinderen en tieners, interessant voor hun ouders!

Nederlandse tour pozzuoli

Tour met Nederlandse local door Pozzuoli in de Campi Flegrei

Ontdek een uniek en authentiek stadje gelegen in de Golf van Napels. Treed buiten de bestaande paden en doe een tour met een Nederlandse local door Pozzuoli, een visserstadje met een rijke geschiedenis en unieke plekjes.

 

anti maffia Napels

ANTI maffia tour in Scampia

Veel mensen denken aan de maffia bij Napels. Graag laten wij een andere kant zien. De ANTI maffia verenigingen die door middel van educatie en werkvooriening een alternatief bieden in de wijk Scampia. Beroemd van de de film en serie Gomorra. Sociaal toerisme dat direct positief bijdraagt in zowel economische als in mentale zin. 

fietstour ebike Napels

Fietstour in en rond Napels

Stap op deze stoere ebikes en ontdek Napels samen met  een gepassioneerde local die je meeneemt naar de mooiste plekken waar je anders niet zou komen.  Pleinen en kastelen, uitzicht, parken en een beetje avontuur! (dan kan niet anders in het verkeer in Napels ;-)).

street food tour local in Naples

Food tour Naples

Ontdek het lekkere street food in het historisch centrum van Napels tijdens de Food Tour Naples. Je proeft bijzondere en super smaakvolle traditionele hapjes en ontmoet ondertussen leuke locals. Proef bijvoorbeeld de gefrituurde pizza van Fernanda of drink een echte Napolitaanse koffie bij Giuseppe.  Street Food, die hoort bij het snelle leven van Napels!

Ondergronds Napels

In Napels zijn heel veel mysterieuze plekken te vinden waar het leven en de dood dicht bij elkaar liggen. Vaak onder de grond, in oude water reservoirs, of in tufsteen grotten. Onder de stad Napels gaat een hele verborgen wereld schuil. Als je op pad gaat met de juiste mensen, dan kom je op de meest bijzondere plekken waarbij je zelfs tot 3000 jaar terug in de tijd gaat.

Street Art in Napels

De street art in Napels vertelt het verhaal van de stad. Stel samen met mij je street art tour in Napels samen. We kijken waar je interesses liggen en gaan zo samen op jacht naar de mooiste werken en verhalen. Je komt in Napels namen tegen van bekende street art kunstenaars zoals Banksy, Bosoletti en Zilda. 

museum Maradona tour

Maradona Tour in Napels

 

Tour met een Nederlandstalige Napolitaanse local. Hoor de verhalen in het Nederlands van iemand die het allemaal mee heeft gemaakt. We geven antwoord op de vraag hoe het komt dat Maradona nog steeds zo vereerd wordt in Napels en bezoeken unieke plekken waar je Maradona volop tegen komt.

Escape Tour Napels

Escape Tour Napels

Geen zin om met een tour mee te gaan en ergens op een aangegeven tijd je te moeten melden? Je vindt het wel leuk om de stad op een leuke manier te ontdekken? Doe dan de Escape Tour uitgewerkt door Local in Naples.  Een citygame die je kunt spelen wanneer het je uitkomt. Ook mogelijk met groepen.

Op zoek naar Elena Ferrante’s Geniale Vriendin

Wandelend door Napels leer je de plekjes kennen uit de boeken van Elena Ferrante. Bespreek de boeken met een Nederlandse local die een speciale band heeft met Elena en Lila en herbeleef de boeken in Napels zelf met met bijpassende geuren, geluiden en mensen.

Nederlandstalige kookworkshop Napels

Home Cooking Naples

Leer een typisch Napolitaans gerecht koken van een Nederlandse local. Eerst ga je samen boodschappen doen op de oudste markt van Napels; de Pignasecca. Ondertussen vertellen we je alles over wat er allemaal te zien en te vinden is op de markt. We halen lekkere smaakvolle rode tomaatjes en verse vis. Dit laatste doen we bij de beroemdste viskraam van de stad, waar ze je alles kunnen vertellen over de heerlijkste gerechten. 

Pin It on Pinterest