Food Tour Napels

Street Food Tour Local in Naples

Doen in Napels:

Food tour Napels

Ontdek het lekkere street food in het historisch centrum van Napels tijdens een Food Tour. Het is de bedoeling om bijzondere en super smaakvolle traditionele hapjes te proeven. En natuurlijk om de verhalen en geschiedenis erbij te leren kennen.

Street Food is uitgevonden in Napels en ik kan zeggen uit eigen ervaring: Het is hier genieten! Het hele leven draait voor de Napolitaan zo ongeveer uit eten en het eten moet goed zijn! Er moet smaak aan zitten. Street food en wat de Napolitanen thuis eten loopt hier letterlijk in elkaar over en we laten je er graag mee kennis maken. 

 

“Al die verschillende smaken, maken het leven hier écht mooier!”

Food Tour

 

Tijdens een  Food Tour proeven we verschillende typisch Napolitaanse hapjes en drankjes. Dit kan gaan van koffie met gebak tot wijn en lokaal ambachtelijk bier en van gefrituurde pizza tot lekkere verse en smaakvolle mozzarella.  Het samenstellen en de route van de street food tour gaat helemaal in overleg en wordt aangepast aan de ideeën, interesses en smaak van de mensen met wie wij op pad gaan! 

Het basismenu bestaat uit 5 hapjes en 2 drankjes en is genoeg als lunch of avondmaaltijd.

De prijs is vanaf 4 personen €65,00 per persoon.

*Bij grotere groepen maken we een aparte offerte voor je.

 

Food tour Napels Laura

Eten bij een local

 Zo mogelijk bezoeken we tijdens de foodtour een local. Dus we gaan echt op bezoek thuis bij een local in de wijk Quartieri Spagnoli. Dan zie je wat er allemaal gaande is achter die grote deuren in de wijk en kun je het prachtige huis bewonderen van local Laura. Maar ondertussen kun je ook genieten van haar kookkunsten. Laura maakt een aantal heerlijke typisch Napolitaanse hapjes voor ons klaar waar je van kunt genieten op haar terras of in de eetkamer. 

 

Napolitaanse lunch bij een local

 

Wil je echt een keer thuis eten bij een local? Dan kunnen we dat ook regelen. Dan wordt er een Napolitaanse lunch gekookt voor je gewoon thuis bij een local!  Neem contact op voor meer informatie.

 

food tour

Sofie ging je al voor. We hebben heel wat mailtjes met elkaar uitgewisseld van te voren, waarbij we ook nog besloten hebben er een museum bezoek tussendoor te plannen. Dit was haar reactie achteraf:

“Tijdens de streetfoodtour met Iris hebben we mogen proeven van de cultuur en al het lekkers wat Napels te bieden heeft. Originele manier om kennis te maken met Napels. Bedankt Iris!”

Sophie

Patrick ging met drie vrienden naar Napels. Voor hen verzorgden we meerdere activiteiten waaronder ook een street food tour. Kijk op deze link van google voor nog meer recensies.

Samen met Alex, Erik en Harold een bezoek gebracht aan Napels. Iris heeft er voor gezorgd dat we een hele leuke tijd hebben gehad in Napels. We hebben de streetfoodtour gedaan waardoor we heel erg lekker hebben gegeten en gedronken. Een dag later hebben we een kijkje genomen onder Napels waarbij we griekse graftombes en een romeins aquaduct hebben bekeken. ‘S-avonds hebben een voetbalwedstrijd bijgewoond van Napoli, met de kaarten die Iris voor ons had geregeld. Nogmaals veel dank Iris voor de hele leuke en interessante kijk op Napels.

Groet Patrick

Patrick Jansen

Ook mee op een food tour Napels?

Pin It on Pinterest