Food Tour Napels

Street Food Tour Local in Naples

Doen in Napels:

Food tour Napels

Ontdek het lekkere street food in het historisch centrum van Napels. Het is de bedoeling om bijzondere en super smaakvolle traditionele hapjes te proeven. Street Food, die hoort bij het snelle leven van Napels!

Street Food is uitgevonden in Napels en ik kan zeggen uit eigen ervaring: Het is hier genieten! Het hele leven draait voor de Napolitaan zo ongeveer uit eten en het eten moet goed zijn! Er moet smaak aan zitten. 

 

“Al die verschillende smaken, maken het leven hier écht mooier!”

Street Food Tour

 

Tijdens een Street Food Tour proeven we verschillende typisch Napolitaanse hapjes en drankjes. Dit gaat van koffie met gebak tot wijn en lokaal ambachtelijk bier en van gefrituurde pizza tot lekkere verse en smaakvolle mozzarella.  Het samenstellen en de route van de street food tour gaat helemaal in overleg en wordt aangepast aan de ideeën, interesses en smaak van de mensen met wie wij op pad gaan! Heb je het historisch centrum al verkend? Dan verplaatsen we de Food Tour naar een ander deel van de stad. Alles is mogelijk!

Het basismenu bestaat uit 5 hapjes en 2 drankjes en is genoeg als lunch of avondmaaltijd.

De prijs is vanaf 4 personen €57,50 per persoon.

*Bij grotere groepen maken we een aparte offerte voor je.

Sofie ging je al voor. We hebben heel wat mailtjes met elkaar uitgewisseld van te voren, waarbij we ook nog besloten hebben er een museum bezoek tussendoor te plannen. Dit was haar reactie achteraf:

“Tijdens de streetfoodtour met Iris hebben we mogen proeven van de cultuur en al het lekkers wat Napels te bieden heeft. Originele manier om kennis te maken met Napels. Bedankt Iris!”

Sophie

Patrick ging met drie vrienden naar Napels. Voor hen verzorgden we meerdere activiteiten waaronder ook een street food tour. Kijk op deze link van google voor nog meer recensies.

Samen met Alex, Erik en Harold een bezoek gebracht aan Napels. Iris heeft er voor gezorgd dat we een hele leuke tijd hebben gehad in Napels. We hebben de streetfoodtour gedaan waardoor we heel erg lekker hebben gegeten en gedronken. Een dag later hebben we een kijkje genomen onder Napels waarbij we griekse graftombes en een romeins aquaduct hebben bekeken. ‘S-avonds hebben een voetbalwedstrijd bijgewoond van Napoli, met de kaarten die Iris voor ons had geregeld. Nogmaals veel dank Iris voor de hele leuke en interessante kijk op Napels.

Groet Patrick

Patrick Jansen

Ook mee op een food tour Napels?

Pin It on Pinterest