Fietsen tussen kratermeren en vulkanen

Lees hier het verslag van Wouter die je al is voor gegaan.

Doen in Napels:

Fietsen tussen kratermeren en vulkanen

Stap op de fiets en ontdek Napels samen met  een gepassioneerde local die je meeneemt naar de mooiste plekken. Als je een goede fietser bent, dan kun je in Napels op de mountainbike stappen en samen langs een mooie route langs de kust naar de Campi Flegrei, de brandende velden te rijden. Je kunt ook voor ebikes kiezen, dan kun je overal zonder moeite komen!

 

Eerste stop is Posillipo waar je al een voorproefje krijgt op het unieke gebied dat je gaat verkennen door het schitterende uitzicht op de baai van Pozzuoli met Nisida, Procida, Ischia en Capo Miseno:

Fietsen Posillipo Napels

Naast sportief bezig zijn, het ontsnappen aan de drukte van de Napels en het genieten van de unieke en door vulkanen beiinvloedde natuur is er hier ook genoeg cultuur te vinden.

Romeinse marktplaats in het centrum van Pozzuoli

Alles is mogelijk op alle niveau’s. Van een oriënterend rondje om een eerste indruk van de stad Napels te krijgen, tot een dagtocht tussen kratermeren en rokende vulkanen in de Campi Flegrei. Van de bochtige kustweg in de Amalfikust, tot de Vesuvius, die je vervolgens zelfs offroad kunt afdalen.

De gidsen zijn allen gecertificeerde mountainbike gidsen.

ook fietsen tussen kratermeren en vulkanen?

Pin It on Pinterest