Vier ochtenden mindfulness in de omgeving van Napels georganiseerd door Renda Pronk van Renda Pronk Yoga en Iris de Brouwer – Local in Napels.  Het leven nemen zoals het komt op 30 April, 1, 2 en 3 mei 2018. Meditatief wandelen gecombineerd met visualisaties om jou in het hier en nu te zetten. Los laten, kracht, balans, rust, zon, food ,natuur, cultuur.

Renda en Iris

De geschiedenis van Renda en Iris gaat al heel wat jaartjes terug. Jaren geleden deden zij samen de PABO in Amsterdam gevolgd om leerkracht basisonderwijs te worden. Een bijzondere vriendschap ontwikkelde zich die voor het leven blijkt te zijn…. Na verschillende ervaringen in het onderwijs van beiden kanten heeft Renda zich ondertussen ook ontwikkeld als Yoga docent terwijl Iris naar Napels is verhuist en de auteur is van de reisgids Time to Momo Napels. Nu, na al die jaren komen hun wegen weer samen en combineren ze wederom, dat waar zij samen goed in zijn!

Waarom Napels?

Het idee om mindfulness door middel van Mind-Walk en Yoga naar de omgeving van Napels te brengen komt voort uit een combinatie van factoren. Een Mind-Walk heeft nog meer effect in deze omgeving. Het even helemaal los zijn van alles. Het contact met natuur die heel anders voelt dan we in Nederland gewend zijn. De zon en warmere temperaturen, het verleggen van grenzen en gewoon doen en voelen waar je zin in hebt. We bieden een Mind-Walk en Yoga in de ochtend aan en daarna voel jij waar je zin in hebt. Iris kan dat dan vervolgens ter plekke gaan regelen. We plannen dus niet alles van te voren vol met een programma. Er zijn  ideeën en mogelijkheden, maar op de Mind-Walks na, staat er niets vast, maar alles is mogelijk!

Blauwe luchten en zee Napels en Campi Flegrei

Blauwe luchten en zee Napels en Campi Flegrei

De perfectie van Napels

Nergens bestaat perfectie, en in Napels zeker niet. Als het je lukt om dat los te laten, dan lukt het je ook om de magie van Napels te voelen. In Napels en omgeving schijnt bijna altijd de zon. Het is een gebied vol kunst, cultuur, traditie, geschiedenis en wijsheid. Belangrijk voor een Napolitaan zijn relaties en lekker en goed eten. De basis van alles.

Een andere kwaliteit van Napels en de Napolitaan is de flexibiliteit. Oplossingen worden gezocht, ook al is het provisorisch, maar een oplossing is er altijd! Onze Mind-Walks zullen plaatsvinden op mooie plekken in en rond Napels, waar alle elementen samen zullen komen.

Thema’s:

Een dag rond het meer. Thema: Aarden

Een ochtend aan zee. Thema: Water en Balans

Een ochtend in de stad. Thema: Loslaten, Rust en Kalmte

Een ochtend op een vulkanische berg: Thema: Vuur

 

Neem voor meer informatie contact op met Renda of Iris via de websites

 

Pin It on Pinterest