Boottocht in de Baai van Napels

boot Napels

Doen in Napels:

Boottocht in de baai van Napels

Napels vanaf de zee zien is een must als je op stedentrip in Napels bent. Napels is een stad om vanaf hoogte, van beneden onder de grond en vanaf zee te bewonderen. Dit maakt de stad ook zo bijzonder, er is voor iedereen wel iets te vinden!

 

De baai van Napels

De baai van Napels is één van de mooiste baaien ter wereld door  de combinatie van de eilanden Capri, Ischia en Procidia, de heuvels die ’s avonds verlicht zijn met duizenden lichtjes, de rijke historie die wel 3000 jaar terug in de tijd gaat, maar qua natuur nog veel verder. De tufstenen kliffen, de mooie kleur van de zee en natuurlijk de altijd aanwezige Vesuvius die het plaatje helemaal af maakt. Boottochten die vertrekken vanaf Sorrento, Napels of Pozzuoli. We kunnen het allemaal regelen.

Boottocht met motorboot in Napels

 

Ga op avontuur in de Baai van Napels tijdens een 2 uur durende boottocht op zijn coole motorboot. Er zijn snorkels en een surfplank aan boord dus je kunt ook een lekkere verfrissende duik nemen vanaf de boot. Je vertrekt vanaf haven Mergellina en vaart langs de Posillipo kust en afhankelijk van de tijd die er over is via Castel Nuovo en de boulevard weer terug.

Je kunt ook kiezen voor een romantische of gezellige sunsettocht die 3 uur duurt met lekkere aperitiefjes.

 

boottocht aperitief Napels

Of kies voor een avondtocht naar het eiland Procida waar je heerlijk kunt dineren waarna je in het romantische maanlicht weer terugvaart naar Napels.

Je kunt Davide ook een volle dag inhuren en een eiland bezoeken.

Waterfietsen in de baai van Napels

Lekker sportief bezig zijn in de Baai van Napels kan ook. Op het water op één van de mooiste plekjes ter wereld. Een combinatie van zee en geschiedenis en dit alles onder het waakzame oog van de Vesuvius.

Stap op deze bijzondere waterfietsen en geniet van een unieke ervaring.

 

 

waterfiets Napels

Zeer leuke en goed georganiseerde boottocht gehad naar het eiland Procida. Daar waar maatwerk gewenst was, dit ook gekregen. Georganiseerd voor een vriendengroep van 9 personen. Iedereen was erg enthousiast. Na boeken goed en persoonlijk contact via e-mail en WhatsApp👍

Maik Roderijs

Wil jij ook ook een boottocht maken door de baai van Napels?

Pin It on Pinterest