Boottocht in de Baai van Napels

boottocht in de baai van Napels

Boottocht baai van Napels

Doen in Napels:

Boottocht in de baai van Napels

Napels vanaf de zee zien  is eigenlijk een ‘must’ als je op stedentrip in Napels bent. Napels is een stad om vanaf hoogte, van beneden onder de grond en vanaf zee te bewonderen. Dit maakt de stad ook zo bijzonder, er is voor iedereen wel iets te vinden!

 

De baai van Napels

De baai van Napels is één van de mooiste baaien ter wereld door  de combinatie van de eilanden Capri, Ischia en Procidia, de heuvels die ’s avonds verlicht zijn met duizenden lichtjes, de rijke historie die wel 3000 jaar terug in de tijd gaat, maar qua natuur nog veel verder. De tufstenen kliffen, de mooie kleur van de zee en natuurlijk de altijd aanwezige Vesuvius die het plaatje helemaal af maakt.

Boottocht in de baai van Napels

 

Boottocht met diner, zelf koken, vissen, eilandtocht.

Het kan allemaal en voor heel verschillende prijzen. Ik weet zeker dat we iets kunnen vinden dat bij je past.

Kom je met een groep vrienden naar Napels? Geniet dan van een boottocht in de baai van Napels en van het heerlijke eten aan boord. Als het lekker weer is, kun je zelfs nog een avondduik in zee nemen. Ik vind het zelf belangrijk om mensen die in Napels komen een ervaring mee te geven en daarnaast probeer ik zoveel mogelijk terug te geven aan de stad.

Watersporten in de baai van Napels

Lekker sportief bezig zijn in de Baai van Napels kan ook. Op het water op één van de mooiste plekjes ter wereld. Een combinatie van zee en geschiedenis en dit alles onder het waakzame oog van de Vesuvius. Hou je van SUP of kayak dan is het uitvoeren van deze activiteit in de baai van Napels een ervaring op een lokatie om nooit te vergeten.

Sub in de baai van Napels

Zeer leuke en goed georganiseerde boottocht gehad naar het eiland Procida. Daar waar maatwerk gewenst was, dit ook gekregen. Georganiseerd voor een vriendengroep van 9 personen. Iedereen was erg enthousiast. Na boeken goed en persoonlijk contact via e-mail en WhatsApp👍

Maik Roderijs

Wil jij ook ook een boottocht maken door de baai van Napels?

Pin It on Pinterest