Boottocht in de Baai van Napels

boottocht in de baai van Napels

Boottocht baai van Napels

Doen in Napels:

Boottocht in de baai van Napels

Napels vanaf de zee zien is een must als je op stedentrip in Napels bent. Napels is een stad om vanaf hoogte, van beneden onder de grond en vanaf zee te bewonderen. Dit maakt de stad ook zo bijzonder, er is voor iedereen wel iets te vinden!

 

De baai van Napels

De baai van Napels is één van de mooiste baaien ter wereld door  de combinatie van de eilanden Capri, Ischia en Procidia, de heuvels die ’s avonds verlicht zijn met duizenden lichtjes, de rijke historie die wel 3000 jaar terug in de tijd gaat, maar qua natuur nog veel verder. De tufstenen kliffen, de mooie kleur van de zee en natuurlijk de altijd aanwezige Vesuvius die het plaatje helemaal af maakt.

Boottocht in de baai van Napels

 

Boottocht in de baai met een zeilboot

Met deze zeilboot vaar je samen met de schipper en zijn maatje daar waar je maar heen wilt. Als er genoeg wind is gaan zelfs de zeilen uit en geniet je van de rust van het water. Een duik is zo genomen. Een lekker drankje en knabbels zit bij de prijs inbegrepen. 

Standaardtocht 4 uur:

Je vertrek vanaf de haven vlakbij Castel Nuovo

De boottocht vaart langs Castel dell’Ovo, de boulevard van Napels en de kust van Posillipo. Zo mogelijk tot aan de uiterste punt van Posillipo en daarna weer terug. 

Duur: 4 uur

Minimaal aantal personen:4

Maximaal aantal personen: 8

Prijs:

2-3 personen: €125,00 pp

4-8 personen: €65,00 pp

*extra hapjes en drankjes : €15,00 per persoon extra

 

** De zeilboot is niet beschikbaar van 22 juli tot en met 22 augustus 2021

Full Day

(Met de mogelijk een eiland te bezoeken).

Je kunt ook een dag op het water plannen en lekker eten en zwemmen onderweg en eventueel een paar uur een eiland bezoeken. 

Vraag hiervoor een aparte offerte aan. info@localinnaples.com

 

Watersporten in de baai van Napels

Lekker sportief bezig zijn in de Baai van Napels kan ook. Op het water op één van de mooiste plekjes ter wereld. Een combinatie van zee en geschiedenis en dit alles onder het waakzame oog van de Vesuvius. Hou je van SUP of kayak dan is het uitvoeren van deze activiteit in de baai van Napels een ervaring op een lokatie om nooit te vergeten.

Sub in de baai van Napels

Zeer leuke en goed georganiseerde boottocht gehad naar het eiland Procida. Daar waar maatwerk gewenst was, dit ook gekregen. Georganiseerd voor een vriendengroep van 9 personen. Iedereen was erg enthousiast. Na boeken goed en persoonlijk contact via e-mail en WhatsApp👍

Maik Roderijs

Wil jij ook ook een boottocht maken door de baai van Napels?

Pin It on Pinterest

Chat openen