Zoek je een leuk hotel of overnachtingsplek dat lekker praktisch in de buurt van de opgravingen van Pompeï, Herculaneum (Ercolano) en de Vesuvius ligt? Bekijk dan hier onze tips.

Hotels en overnachtingsplekken in Pompeï 

Gelegen vlakbij het centrum en de kathedraal van Pompeï , maar je kunt ook gemakkelijk te voet de entree van de opgravingen bereiken. Met het OV kun je alle kanten op. Fijn is de familaire gastvrijheid van de host en het zwembad wat echt wel een aanrader is voor de warme zomermaanden.

Bij dit Resort kijk je uit op de Vesuvius in de verte en het Resort ligt tegen de achterkant van de opgravingen van Pompeï  aan (ongeveer 20 minuten lopen naar de entree). Er is een manege, een wijnboerderij en je kunt gebruik maken van het heerlijke zwembad.

Mooi groot hotel echt tegenover de opgravingen van Pompeï  gelegen. Het hotel heeft een mooie tuin waar je echt uit de drukte bent (en vaak met lieve en leuke poesjes, leuk voor de kattenliefhebber.)

Hotel op de Vesuvius

De perfecte uitvalsbasis, als je eigen vervoer hebt, om Pompeï , Ercolano, de Vesuvius, Napels en de Sorrento– en Amalfikust te ontdekken. Het hotel hoort bij Sorentino Vini een wijnboerderij waar je heerlijk kunt lunchen, maar waar voor de hotelgasten het ontbijt verzorgd wordt. Je logeert onderaan de Vesuvius. Er is een privé parking dus je auto staat veilig geparkeerd en het hotel heeft een aangenaam zwembad.

Overnachten in Herculaneum (Ercolano)

Gelegen in Herculaneum vlakbij de opgravingen van Ercolano, maar ook op loopafstand van het OV, de vintage markt en de schitterende villa’s van Ercolano. De hosts, waarvan Giuseppe een goede vriend van onze neef, zijn zeer gastvrij en geven altijd uitgebreide informatie over de omgeving.

Booking.com

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest