Coronaproof transport en vervoer in Napels

vervoer en transfer Napels

Doen in Napels:

Transport en vervoer

 

Veilige transfers en vervoer in Napels

Bij een bezoek aan Napels is het slim om van te voren alvast na te denken over het transport en vervoer in Napels. Sommige bezienswaardigheden, zoals Pompeii, de Vesuvius, Sorrento, de Amalfikust en de Campi Flegrei liggen niet in Napels zelf. Dan moet je de keus gaan maken of je gebruik gaat maken van het openbaar vervoer of dat je gebruik wilt maken van een privè transfer waarbij alles voor je geregeld is. Dit laatste is bij vooral grotere groepen vaak handig en goed betaalbaarder.

 

 • Ben je bang teveel te betalen aan een taxi of transferdienst die uiteindleijk geen goede service levert?
 • Wil je geen onverwachte extra kosten?
 • Spreek je geen Italiaans en wil je een Engelstalige chauffeur of zelfs Nederlandstalige begeleiding?
 • Wil je niet na hoeven denken over de weg, plattegronden en het hectische verkeer?
 • Hou jij niet van drukke bussen en metro’s met zweterige mensen?

“Dan regelen wij een professionele, betrouwbare, veilige transfer voor je.”

Vervoer vanaf het vliegveld in Napels naar je hotel.

 

Als je geen zin hebt in de stress van de taxi of in de drukte van de ALI bus, waarna je vaak ook nog verder moet reizen naar je overnachtingsplek, dan kunnen wij een transfer voor je regelen. Dan word je opgewacht in de aankomsthal van het vliegveld door de chauffeur met een bordje met je naam erop. Als je met een groep bent, dan staat jullie groepsnaam of logo op het bordje. Hierna worden jullie naar het busje begeleid en word je (zo mogelijk) afgezet voor het hotel. Het is ook mogelijk om daar Nederlandstalige begeleiding bij te regelen en een eerste oriënterend rondje te maken. Dan krijg je meteen al een uitleg over de stad en je rijdt naar een mooi uitzichtpunt met een overall uitleg krijgt van het uitzicht over de baai van Napels.

 

“Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeurs.”

Vervoer en transfers in en rond Napels voor grote en kleine groepen

Duur: van 1 tot 8 uur, verlengen is ook mogelijk

Mercedes E Class
Luxury sedan:
1 tot 3 personen

Mercedes V Class
Luxury Van:
max. 7 personen,

Mercedes Sprinter 519
Luxury Minibus:
max. 20 personen

Bus: max. 38 personen

Touringcar: max. 50 personen

Transfers voor oa:

 • Transfer vliegveld  Capodichino Napels naar het hotel
 • Dagtrip Sorrento  / Amalfikust
 • Dagtrip bezoek aan de Vesuvius en de opgravingen van Pompeii met eventueel lunch op een wijnboerderij.
 • Dagtrip met een bezoek aan de Campi Flegrei en alle archeologische opgravingen en het archeologisch museum van de Campi Flegrei.

Inclusief:

 • Ervaren, professionele en betrouwbare chauffeur die je met gemak over de moeilijkste en drukste wegen brengt.
 • Luxe Mercedes voertuig
 • Engels sprekende chauffeur
 • meet and greet
 • 500 ml waterfles
 • gratis Wi-Fi aan boord
 • alle tolgelden
 • parkeergelden
 • benzine

*Wij hebben verschillende bedrijven uitgeprobeerd en zijn zeer tevreden over het bedrijf waar wij nu mee samenwerken.

We betalen liever iets meer, maar weten zeker dat  onze klanten goed zitten. Onze partner is professioneel, beschikbaar, flexibel, denkt mee, heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en niet onbelangrijk; ze houden van Napels en omgeving!

 Prijs: Op aanvraag bij opmaak offerte.

Voor een offerte graag contact opnemen en het aantal personen en de wensen doorgeven. Dan zoeken wij een transfer die het beste past bij jullie wensen en situatie. 

 

coronaproof vervoer en transport groepen

Iris is een super leuke en enthousiaste local en gids die met je meedenkt en je graag ontzorgt. Samen met Iris heb ik voor 2 groepen van 50 personen een leuke programma met diverse excursies samengesteld voor 4 dagen Napels en omgeving. Ze heeft busvervoer geregeld voor de dagtrips naar Vesuvius, Pompeï, Sorrentino Vini Vesuvio en de Amalfikust. Ook heeft ze een boot voor ons geregeld voor een boottrip vanaf Salerno naar Amalfi. En in de bus nam ze alles van me over, zodat ik ook kon genieten van de reis.
Wij hebben optimaal genoten van Napels en omgeving en Iris heeft ons zeker geprikkeld om wellicht terug te keren. De 4e dag hebben we Napels op eigen gelegenheid verder kunnen ontdekken, met de tips van Iris en Peppe in ons achterhoofd.
Zeker een aanrader, ook voor grote groepen. Ze neemt de tijd om je programma volgens je eigen wensen op te stellen en met je mee te denken en indien nodig alternatieven aan te dragen. Super TOP!!!

Betty Pelamonia

Fantastisch weekend in Napels; Een bruisende stad waar je cultureel en culinair van de ene verrassing naar de andere reist. Iris bleek daarbij onmisbaar. Niet alleen organiseerde ze het vervoer naar bijzondere plekken in de stad en reserveerde ze de leukste restaurantjes, als deskundige en bevlogen gids laat ze je kennis maken met een kant van Napels die voor de meeste toeristen verborgen blijft !

Frits Redeker

Vraag nu een offerte aan

Pin It on Pinterest