Waar overnachten in Napels (en omgeving)

 Wij geven je graag onze tips over waar te overnachten in Napels en omgeving. 

 

Het is niet altijd gemakkelijk om te bepalen wat de beste plek is om te overnachten als je naar Napels en /of omgeving komt. Wij laten je graag gebruik maken van onze ervaring en kennis van het gebied.

  • Wil je niet in de verkeerde buurt terecht komen met je gezin?
  • Wil je gebruik maken van de kennis en ervaring van mensen die er wonen en niet van mensen die er ooit eens een keer geweest zijn?
  • Zoek je de juiste plek of plekken in de Golf van Napels, de eilanden Capri, Ischia, Procida of aan de Amalfikust?

Maak dan gebruik van onze ervaring met de omgeving en onze kennis van het gebied en laat je door ons adviseren en helpen. Wij raden plekken aan waar we of ooit zelf gelogeerd hebben, of we kennen de eigenaren of  onze klanten hebben er ooit naar tevredenheid gelogeerd en wij kennen de buurt goed. Als je besluit te reserveren dan doe je ons een groot plezier om te boeken via het linkje dat te vinden is op onze pagina. Jij betaalt niets meer, maar wij ontvangen een kleine commissie en kunnen op deze manier toch iets terugkrijgen voor al onze gratis tips en jaren opgebouwde kennis en ervaring.

Overnachten Napels

Waar overnachten in Napels

 

 

Vind hier, naast onze overnachtingstips,  een onderverdeling van wijken en welke wijken er bij wie past. Maak zo een gerichtere keuze over waar te overnachten in Napels.

 

Rione Terra rots Pozzuoli

Waar overnachten in Pozzuoli, Bacoli, Monte di Procida

Deze drie gemeentes liggen in het gebied de Campi Flegrei. Vertaald de brandende velden, genaamd naar de vulkanische activiteit en de vele kraters en kratermeren in het gebied. De Romeinen waren er al gek op door de vruchtbaarheid en de thermen.

Hou je ervan local te gaan, dus weg uit het massa toerisme, maar gewoon lokaal toerisme? Dan zit je in dit gebied goed.

bereik pompeii openbaar vervoer

Waar overnachten bij de Vesuvius, Pompeii, Herculaneum

 Lees hier onze tips voor hotels en overnachtingsadressen bij de opgravingen van Pompeii, Herculaneum of bij de vulkaan de Vesuvius. Zowel tips voor als je eigen vervoer hebt en voor als je gebruik moet maken van het openbaar vervoer.

Overnachten Sorrento

Waar overnachten in Sorrento

Vind hier onze tips voor hotels in Sorrento en Vico Equense. Ben je in de zomermaanden van plan om naar Napels, Capri, Pompeii en de Amalfikust te komen? Dan is het een goed idee om je hotel of overnachtingsplek op het Sorrentijns schiereiland in de buurt van Vico Equense of Sorrento aan zee te kiezen.

Overnachten op Procida

Waar overnachten op het eiland Procida

Het eiland Procida ligt voor de kust van de Campi Flegrei in de Baai van Napels en staat voor authenticiteit en een enorme gastvrijheid.

Het leven is er langzaam, de zee bepaalt het ritme.

Kom hier naar toe om te genieten van de warmte, de zee, het heerlijke eten, de locals, de natuur en de uitzichten. Zeer geschikt voor families.

Amalfikust

Waar overnachten aan de Amalfikust

 

Overnachten Capri

Waar overnachten op het eiland Capri

 

 Ischia kasteel

Waar overnachten op het eiland Ischia

 

Pin It on Pinterest